Toont alle 11 resultaten

 • Jaap Wonders - alledaags wonderlijk leven - via leefstijl op weg naar gezondheid en geluk

  Alledaags wonderlijk leven

   24,99

  Ontdek de kunst van een gezond leven met “Alledaags wonderlijk leven” door Jaap Wonders. Dit boek is een must-read voor iedereen die zijn leefstijl wil verrijken en een diepere betekenis wil geven aan de dagelijkse routine. Geschikt voor zowel gezondheidsprofessionals als leefstijlenthousiastelingen, biedt het praktische inzichten en wetenschappelijk onderbouwde adviezen om elke dag te transformeren in een bron van gezondheid en geluk.

  Alledaags Wonderlijk Leven: Sleutels tot een Gezonde Leefstijl

   

 • Christopher M. Palmer - Brain Energy - Een revolutionaire kijk op psychische klachten

  Brain Energy

   25,00

  De grondoorzaak van geestesziekte is niet slechts een kwestie van genen of een chemische onbalans, maar eerder de hoeveelheid energie die beschikbaar is voor je hersenen.

  Christopher M. Palmer, MD is psychiater en onderzoeker aan Harvard en heeft meer dan 15 jaar neurowetenschappelijk onderzoek gedaan.

  NB: Als ANBI Stichting hebben wij geen BTW administratie en factureren wij dus geen BTW

 • Donatie

  Donatie aan Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

  Dankzij jouw steun kunnen we samen de transitie maken van ziekenzorg naar gezondheidszorg.

 • Draaikaart leefstijlroer voorzijde

  Draaikaart leefstijlroer

   37,50 119,50

  Het leefstijlroer is een hulpmiddel ter ondersteuning van het gesprek van de zorgprofessional met een persoon met een gezondheidsprobleem. Het leefstijlroer gaat uit van zes pijlers die gezamenlijk de lichamelijke en geestelijke gezondheid beïnvloeden.

 • Het IBD-AID dieet

  IBD AID dieet

   0,00

  Het IBD AID dieet is een e-book over het Anti Inflammotry Diet (AID) dat kan worden toegepast bij IBD waaronder de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa.
  Het boek geeft uitleg over pre- en probiotische voeding, de opbouw van de fasen en wat de gezondheidsvoordelen zijn. 32 pagina’s.

 • Keto receptengids

  Keto recepten

   0,00

  E-book met menu’s en keto recepten. De diëtisten van Ekomenu stelden deze startgids samen zodat je een goede basis hebt om aan de gang te gaan met een ketogeen voedingspatroon.

  Dit e-book wordt u gratis aangeboden door onze partner Ekomenu

 • Hoe gezond leven kan bijdragen aan herstel

  Leefstijl e-book; Hoe gezond leven kan bijdragen aan herstel

   5,00

  Leefstijl – Fysiotherapeut Jaap Wonders schreef dit 50 pagina tellende leefstijl e-book met daarin onderwerpen zoals voeding, beweging, slaap, psychosociaal, afvallen, revalidatie, sport en een sectie met veelgestelde vragen.

 • Word ook lid van Je Leefstijl als Medicijn

  Lid worden

  Prijsvoorstel:  25,00 / jaar

  Draag jij leefstijl een warm hart toe? Word dan lid van onze Stichting. Wij beschouwen onze leden als vrienden en geven je daarom een aantal gratis producten.

 • lottie van starkenburg - mijn vriend damocles

  Mijn vriend Damocles

   27,00

  Bij je Leefstijl Als Medicijn geloven we in de kracht van een gezonde leefstijl en de impact ervan op ons welzijn. In onze voortdurende zoektocht om je te inspireren en te ondersteunen, zijn we verheugd om het opmerkelijke boek “Mijn Vriend Damocles” van Lottie van Starkenburg aan te bieden.

  Dit boek gaat over veel meer dan alleen gezondheid; het is een reis door de wereld van onzekerheid en veerkracht. Lottie van Starkenburg deelt haar eigen verhaal van strijd en ontdekking terwijl ze navigeert door de complexe wateren van een langdurige ziekte. Aangevuld met vijftien diepgaande interviews, biedt dit boek een venster op de levens van mensen die elk op hun eigen unieke manier omgaan met hun gezondheidsuitdagingen.

  “Mijn Vriend Damocles” is niet alleen een boek, het is een bron van hoop, kracht en inspiratie. Het herinnert ons eraan dat, ondanks de fragiliteit van onze gezondheid, er altijd ruimte is voor groei, aanpassing en betekenisvol leven. Elk verhaal in dit boek brengt een universele boodschap van menselijke veerkracht en doorzettingsvermogen, die resoneren met onze kernwaarden hier bij je Leefstijl Als Medicijn.

  Sluit je aan bij ons in deze inspirerende reis en vind je eigen weg in het omgaan met gezondheidsuitdagingen. Koop nu “Mijn Vriend Damocles” en laat je inspireren door de krachtige verhalen van overwinning en hoop.

 • X anders eten met diabetes type 1

  X anders eten met diabetes type 1

   5,00

  Een e-book gebaseerd op de dagelijkse ervaringen van een gezin met twee kinderen met diabetes type 1.

  X anders eten met diabetes type 1  bevat 15 recepten. Het geeft een heldere uitleg over diabetes en tips voor het aanpassen van voeding om een snelle bloedsuikerstijging te voorkomen.  38 pagina’s.

 • brenda frunt en marieke de groot - vast wel - hoe minder vaak eten je meer energie geeft

  Vast Wel! – De Kracht van Periodiek Vasten

   29,95

  Duik in de wereld van periodiek vasten met ‘Vast Wel!’, het baanbrekende boek van erkende diëtisten en intermittent living coaches Brenda Frunt en Marieke de Groot. Ontdek hoe u door minder vaak te eten en uw voedingspatroon te optimaliseren, niet alleen uw energieniveau aanzienlijk kunt verhogen, maar ook uw algehele gezondheid kunt verbeteren. Dit boek, geschikt voor zowel beginners als ervaren vasters, is een schatkamer van wetenschappelijk onderbouwde adviezen, praktische tips, en inspirerende succesverhalen. Of u nu uw leefstijl wilt veranderen, meer wilt leren over de effecten van koolhydraatarme voeding, of gewoon op zoek bent naar manieren om uw welzijn te verhogen, ‘Vast Wel!’ is uw essentiële gids naar een gezonder leven. Bestel nu en start uw reis naar een energieker, gezonder zelf!